​U ndërpre për shkak të shiut, “Drage Race II” vazhdon nesër por ky është njoftimi i rëndësishëm

FASK 19 Qershor 2021 20:17

Drag Race II nisi të shtunën në mëngjes, në pistën e vjetër të aeroportit në Sllatinë, por u ndërpre për shkak të shiut dhe gjithçka pritet të vazhdojë të dielën, për çka organizatori, Eurogoma RT, në bashkëpunim me FASK-un ka një njoftim të rëndësishëm.

Garuesit e rinj, regjistrimin për garë do të mund ta bëjnë në hyrje të pistës dhe atë në intervalin kohor preh 09:00 – 10:00.

Po ashtu, është bërë e ditur se të dielën do të startohet me klasën 15 sekonda për të vazhduar me ato më të shpejta

-->