100 gola në Champions League – Chelsea mezi pret përfundimin e ndeshjes

Futboll 14 Mars 2018 22:13

Lionel Messi ka shënuar edhe goli e dytë të tij në ndeshje kundër Chelsea, dhe të 100-tin personal në Champions League. Chelsea po deklasohet këtë ndeshje nga Barcelona me rezultat 3-0. Messi në këtë ndeshje deri më tani ka shënuar 2 gola dhe ka bërë 1 asistim.

Lionel Messi ka arritur të shënoj 100 gola, 13 ndeshje me herët se Cristiano Ronaldo.

Goli i Messit:

-->