33 vjeç, 15 sezone – LeBron James “shkatërron” mbrojtjen e NETS

Basketboll 25 Mars 2018 19:14

Në ndeshjen mes Cleveland Cavaliers dhe Brookly Nets që është duke u zhvilluar për momentin në NBA, LeBron James pothuajse ka fluturuar në Barclays Center, në Nju Jork.

LeBron James është nisur në një solo aksion, me të hyrë në dy hapësh ka kërcyer mbi gjithë mbrojtjen e Brooklyn Nets, për të bërë një nga ngulitjet e vitit.

Kujtojmë se akrobacionet e LeBron James, po vijnë në moshën 33 vjeçare apo në vitin e 15-të të tij në ligën NBA.

Ngulitja spektakolare e LeBron James:

OMG LEBRON. ?

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

 

-->