43 delegatë prezentë nga 58 në Kuvendin Zgjedhor, pjesa tjetër bojkotojnë zgjedhjet

Kombëtarja 06 Prill 2022 11:44

Federata e Futbollit të Kosovës po mban zgjedhjet për kryetar të FFK-së.

Kryetari aktual, Agim Ademi është kandidati i vetëm për postin e të parit të FFK-së, pasi Gramoz Vokrrit i ishte mohuar kandidimi për shkak se supozohej se votat e disa delegatëve ishin të pavlefshme.

Nën kryetari i FFK-së, Bakir Burri dhe U.D së sekretarit të FFK-së, Taulant Hodaj kanë folur për prezenën e delegatëve.

Sipas tyre të pranishë janë 43 delegatë nga 58 gjithsej.

-->