A është ky gabimi më  i madh që keni parë? (VIDEO)

Futboll 03 Dhjetor 2019 23:50

Seun, portieri i skuadrës Ulsana në ndeshjen me Pohang Stilers ka bërë një gabim që nuk është parë ndonjëherë tjetër.

Veprimi i tij është përhapur shpejt në internet dhe po bën xhiron e botës.

Nuk dihet pse vendosi që ai të kryente një gjuajtje nga vija anësore, ndërsa topin ia pasoi futbollistit rival, i cili shënoi me lehtësi.

Pohang Stilers fitoi me rezultat 4:1, ndërsa në momentin e gabimit të bërë nga Seun, rezultati ishte 2:1.

-->