Agim Veliu në “Friends Arena” në përkrahje të Përfaqësueses së Kosovës

Futboll 09 Tetor 2021 18:40

Ish-kryetari i Podujevës, Agim Veliu gjindet në stadiumin Friends Arena në Stockholm të Suedisë duke përkrahur kombëtaren e Kosovës.

Veliu është parë në një fotografi në stadium në rrjetin social Instagram, duke mbajtur një shallë të Kosovës.

Ndeshja mes Kosovës dhe Suedisë ka filluar në orën 18:00, teksa deri më tani rezultati vazhdon të jetë 0-0.

-->