Aksidente masive në rrethin e parë në Formula 1 (VIDEO)

Formula 1 29 Prill 2018 13:37

Gara për Shpërblimin e Madh të Azerbajxhanit, ashtu siç edh pritje qysh në rrethin e parë u ndërpre dhe në shteg u vendos regjimi i Automobilt të Sigurisë.

Në rrethin e parë të kësaj gare, gjegjësisht në katër kthesat e para u shkaktuan dy aksidente masive, në të cilat e Sirotkin dhe Ocon u detyruan të braktisin garën, kurse pesë ngasës të tjerë, përfshi Kimi Raikkonenin e Ferrarit patën kontakt me vozitës të tjerë dhe pësuan dëmtime të ndryshme në bolidët e tyre.

-->