Aro pas ndeshjes, fotografi me “femen”

Futboll 15 Tetor 2020 00:00

Porteri i Kosovës ka qenë më meritori që Kosova të nxjerr një pikë në Athinë sonte, por para udhëtimit Aro Muric ishte kritikuar për një paraqitje me një femër në hotel në Prishtinë

E pas ndeshjes, Murici mori notën më të lartë pasi që mbrojti një penallti dhe dy tri pritje të tjera

E pas kësaj Murici si një shakaxhi që është ka bërë rrjetin të shpërthej me komente të ndryshme.

E për këtë, Vojvoda pas ndeshjes publikoi një fotografi ku në të shkruante:

“Aro Muric me femër”.

Sigurisht me shaka dhe duke tallur paksa portalet kosovare që shkruan për të dhe një femër që ai ishte parë në hotel me të.

-->