Basketbollisti i Lakers nuk shkoj në martesë të motrës vetëm që të ndihmoj ekipin e tij

Basketboll 22 Korrik 2020 10:06

Sezoni i NBA është shumë afër të rifilloj pas një pauze të detyrueshme për shkak të pandemisë. Pjesa e mbetur e sezonit do të zhvillohet në Orlando.

Gjitha ekipet janë vendosur në një pjesë të këtij qyteti dhe po qëndrojnë të izoluara duke u stërvitur dhe mos pasur kontakt fizik me pjesën tjetër të botës.

Kjo e ka detyruar futbollistin e Lakers, Alex Caruso që të bëj një sakrificë.

Caruso është detyruar që të mos marrë pjesë në martesën e motrës së tij, vetëm e vetëm që të ndihmojë skuadrën e tij, LA Lakers.

“Megan(motra e tij) është fansja ime numër një”, tha Caruso për ESPN duke treguar që s’do marrë pjesë në martesën e saj.

-->