Befason Hamilton, vendos ta ndryshojë mbiemrin – kjo është aryeja

Sporte të tjera 14 Mars 2022 16:48

Piloti i Mercedes F1, Hamilton ka njoftuar se është në proces të ndryshimit të emrit për të përfshirë mbiemrin e nënës së tij – Larbalestier.

Hamilton, i cili do të fillojë një sezon të ri me Mercedes në Bahrein këtë fundjavë, tha se po e bën këtë ndryshim për të nderuar nënën e tij.

“Jam vërtet krenare për emrin e familjes sime, Hamilton. Askush nga ju nuk mund ta dijë që emri i nënës sime është Larbalestier dhe unë jam gati ta vendos atë në emrin tim.

“Sepse nuk e kuptoj plotësisht idenë se kur njerëzit martohen, gruaja humbet emrin e saj.

“Mamaja ime, unë me të vërtetë dua që emri i saj të vazhdojë me emrin Hamilton.”

Hamilton tha se ndryshimi do të ndodhte së shpejti dhe se ai po punon për të”. Emri i plotë aktual i Hamiltonit është Lewis Carl Davidson Hamilton.

/Insporti.com

-->