Fanellat e “reja” të Real Madrid

Futboll 01 Mars 2018 17:46

Real Marid dhe Adidas kanë zbuluar fanellat retro të cilat janë prodhuar për të kujtuar historinë e lavdërishme të Real Madrid. Klubi nga Madridi ka përzgjedhur Karim Benzeman si model për t’i prezantuar këto fanella retro.

Departamenti i futbollit në kompaninë e veshmbathjeve, Adidas, ka vendosur të krijoj retro fanella edhe për klubin anglez, Manchester United.

Këto fanella do të kenë çmimin rreth 130 euro dhe janë më të shtrenjta se fanellat standarde të Real Madridit dhe Manchester United.


Këto fanella pritet të lansohen në treg nga Adidas së shpejti.

(FOTO) –

 

-->