Bonuset e lojtarëve të Spanjës nëse fitojnë Kupën e Botës

Futboll 29 Mars 2018 20:22

Është zyrtare se nëse Spanja fiton Kupën e Botës lojtarët e saj do të fitojnë shuma të mëdha parash nga Federata e tyre. Spanja do t’i ndaj për lojtarët e saj nëse fitojnë Kupën e Botës nga 800 mijë euro.

Edhe pse është shumë e madhe e parave që do të ndahet për lojtarët e Spanjës, nëse fitohet Kupa e Botës, Federata e Spanjës do të fitoj 30 milonë euro dhe gjithashtu duke përfituar impakt të lartë ekonomik gjatë 4 vjeteve që pasojnë. /Insporti.com

-->