Britania e Madhe – Kosova, rezultati pas pjesës së parë

Kombëtarja 17 Gusht 2019 20:52

Është mbyllur pjesa e parë ndërmjet Britanisë së Madhe dhe Kosovës, ndeshje e vlefshme për parakualfikimet në Kampionatin Evropian të vitit 2021.

Pas 20 minutave të parë, anglezët janë në epërsi bindëse prej 22 pikësh (54:32) dhe pritet që pa shumë vështirësi të shënojnë fitore.

Myles Hesson me 15, Luke Nleson 12 e Gareth Murray me 10 pikë ishin më të dalluarit te vendësit, ndërsa Dardan Berisha me 12 pikë të shënuara u dallua te Përfaqësuesja e Kosovës.

-->