Bukuri e rrallë, njoftohuni me motrën e talentit të Kosovës dhe Manchester Cityt

Kombëtarja 04 Nëntor 2018 11:31

‘Gardiani’ i Kosovës, Arijanet Muriq, është shpresa e shumë kosovarëve për portën e përfaqësueses.

Portieri i Manchester Cityt dallohet për pamjen, por që duket se bukurinë e ka të trashëguar nga familja. Kjo pasi që edhe motra e tij, Amra është një bukuroshe e vërtet.

Amra ndihet krenare për vëllain e saj, andaj në disa raste shihet bënë postime krenarie për vëllaun portier.