Shuma e parave që është investuar në Kombëtare nga FFK-ja

Buxheti i FFK-së për vitin 2018. Buxheti i FFK-së për vitin 2018 ka pasur vlerë mbi 11 milionë euro dhe gati 90% e këtyre të hyrave janë nga FIFA dhe UEFA, kurse pak mbi 10% nga të hyrat e FFK-së janë nga sponsorët, dënimet, anëtarësimet, sponsorimet dhe të drejtat televizive, shkruan Insporti. Në këtë buxhet … Continue reading Shuma e parave që është investuar në Kombëtare nga FFK-ja