Centimetrat e ndanë nga vdekja (VIDEO)

Motosport 16 Gusht 2019 15:21

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur me Luke Mossey në kampionatin e Bennetts British Superbike. Piloti është rrëzuar në provat zyrtare duke fluturuar në ajër dhe duke rrëshqitur rreth 30 metra në pistë.

Ai u rrëzua nga motori, ndërsa fati i tij i mirë ishte që kundërshtari që kishte pas vetes nuk po ecte shumë shpejt dhe arriti të shmangte shkeljen e Mossey.

Ky i fundit shpëtoi mirë duke marrë parasysh aksidentin e tij të rrezikshëm, pasi pësoi vetëm disa fraktura në trup

-->