COVID-19 po “shpërthen” në Superligë, Agim Ademi thotë: As që jam kah merrna me këtë punë

Superliga e Kosovës ditëve të fundit është “kapluar” nga koronavirus. Insporti ka raportuar për infektimin e futbollistëve të Flamurtarit, Drenicës si dhe në klubin e Vushtrrisë, ndërsa sot në medie është raportuar se edhe futbollisti Adem Maliqi është testuar pasi i janë shfaqur simptomat e “Covid-19”. Kur kanë mbetur edhe dy xhiro deri në përfundim … Continue reading COVID-19 po “shpërthen” në Superligë, Agim Ademi thotë: As që jam kah merrna me këtë punë