Cristiano Ronaldo mund të paguaj rreth 28 milionë euro, shkak Lionel Messi

Sporte luftarake 06 Prill 2018 13:55

Cristiano Ronaldo është nargkuar me disa vepra për evazion fiskal nga prokurorët në Madrid, për vitet 2011 dhe 2014. Ronaldo besohet ka ka kryer krim duke mos deklaruar të hyrat dhe me këtë fakt ai nuk ka qenë taksapagues i rregulltë.

Në zemër të këtij rasti në procesin gjyqësor është edhe “doktrina Lionel Messi” që nënkupton procesin gjyqësor nëpër të cilin kishte kaluar Messi vitin e kaluar me krime të ngjashme duke i ikur tatimit. Rasti i Messit do të përdoret si rast precendent nga prokurorët në procesin gjyqësor ku përfshihet Ronaldo me krimet e tij të kryera gjatë vitit 2011 dhe 2014 me evazion fiskal.

Ronaldo mund të dënohet me 14 milonë euro gjobë ndërsa mund të penalizohet edhe me 14 milionë euro tjera, nëse dënohet në procesin gjyqësor.

Duket se Ronaldo e Messi janë gjithnjë në garë dhe kësaj rradhe mbetet të shihet sa a do të paguaj dënim më të rëndë Ronaldo pasi të dy kanë kryer krime me evazion fiskal. /Insporti.com

-->