Deputeti i Vetëvendosjes në stilin “alla” Ronaldinho – zhonglon me topin si lojtar profesionist

Futboll 11 Qershor 2021 12:57

Sot do të fillojë Kampionati Evropian i futbollit “Euro 2020”.

Të gjithë po e presim me padurim, një muaj i gjatë me shumë ndeshje të mira dhe plot befasi.

Televizionet kanë nisur emisionet sportive me mysafirë të të gjitha fushave.

Deputeti i Vetvendosjes, Fitim Uka në RTV Dukagjini ka treguar aftësitë e tij në futboll.

-->