Detaje të reja për shëndetin e Michael Schumacher

Formula 1 26 Shtator 2020 15:00

Sot janë zbuluar detaje të reja në lidhje me shëndetin e Michael Schumacherit.

Legjenda e Formula 1 është ende në gjendje të rëndë nga lëndimi që e pësoi në skijim.

Elizabeth Gregoracci, një eksperte italiane e shëndetësisë ka dhënë një deklaratë për shëndetin e shtatë herë kampionit të botës në Formula 1.

“Ai nuk flet. Ai komunikon me sytë e tij dhe vetëm tre njerëz mund ta shohin atë”, tha Elizabeth.

Kanë kaluar shtatë vite prej kur ish-piloti gjerman ndodhet në gjendje të vështirë pas aksidentit.

-->