Distria Krasniqi pjesë e Fakultetit Shkencat e Sportit dhe Lëvizjes në UBT

Sporte të tjera 21 Tetor 2021 17:40

Kampionen olimpike në xhudo, Distria Krasniqi, tani do ta gjeni në UBT si pjesë e Fakultetit Shkencat e Sportit dhe Lëvizjes.

“I urojmë mirëseardhje në familjen më të madhe akademike në vend, kampiones olimpike në xhudo, Distria Krasniqi, që së fundmi është bërë pjesë e Fakultetit Shkencat e Sportit dhe Lëvizjes në UBT”, ka njoftuar UBT përmes një postimi në Facebook.

“Zgjedh më të mirin, që të bëhesh më i miri!”.

-->