Do të befasoheni me muskujt e Mike Tyson në moshën 54-vjeçare

Boks 16 Nëntor 2020 17:58

Mike Tyson është gati për luftën kundër Roy Jones, e cila është planifikuar për 28 nëntor, dhe do të jetë lufta e tij e parë në 15 vjet.

Ish-kampioni 54-vjeçar, ndërsa ishte shfaqur në një shfaqje televizive, përsëri tregoi muskujt e tij që duken jorealë duke pasur parasysh moshën e tij.

Shikoni skenën në minutën 45:40 në videon më poshtë. /Insporti/

-->