E nxori jashtë ringut, shikoni nokautin e Frank Sanchez

Boks 21 Dhjetor 2020 16:39

Frank Sanchez triumfoi në duelin ndaj Julian Fernandez, por lajm u bë mënyra se si ai arriti tek fitorja.

Frank Sanchez siguroi një fitore nokaut ndaj Julian Fernandez të duke e rrëzuar atë nga ringu me një kombinim brutal.

Sanchez e rriti rekordin e tij në 17-0 me 12 nokaute dhe ky i fundit ishte një i veçantë.

Ai vulosi fitoren në një mënyrë fenomenale pasi mposhti Fernandez.

Ai e pa meksikanin që binte nëpër litarë dhe goditi tokën poshtë pasi Sanchez u shpall fitues.

Fernandez nuk ishte fare modest duke kerkuar nga Sanchez ta godiste atë.

Pastaj, Sanchez e bëri pikërisht këtë, në fakt ai me një kombinim goditjesh e hudhi kundërshtarin nga ringu, ku u desh ta mbanin stafi teknik të mos binte poshtë.

Më poshtë mund të shihni nokautin brutal të Frank Sanchez.

-->