Ekskluzive: Investitorët anglezë largohen nga KF Ferizaj

Ferizaj pesë muaj më parë kaloi në pronësi të investitorëve anglezë duke premtuar se do ta shndërrojnë në klub serioz dhe se do të garojë në Ligën e Kampionëve. Arbnor Luta Por, kjo nuk do të ndodhë pasi premtimet e tyre do të mbesin vetëm në letër. Burimet e Insportit bëjnë të ditur se investitorët … Continue reading Ekskluzive: Investitorët anglezë largohen nga KF Ferizaj