Ekskluzive: Raporti i Eroll Salihut për skandalet e Agim Ademit – rrahjet, punësimet, haraçin dhe premtimi për një klub të Gjilanit

Gazeta online “Insporti” ka siguruar raportin Top Konfidencial të shkruar nga ish-sekretari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Eroll Salihu rreth skandaleve të prodhuara nga kryetari i FFK-së, Agim Ademi. Në këtë raport të shkruar nga Eroll Salihu, në muajin qershor të këtij viti, janë të gjitha veprimet autokrate të Agim Ademit, që sipas tij … Continue reading Ekskluzive: Raporti i Eroll Salihut për skandalet e Agim Ademit – rrahjet, punësimet, haraçin dhe premtimi për një klub të Gjilanit