ESPN: Biznesmeni 75 vjeçar afër blerjes së Chelseat

Futboll 08 Mars 2022 16:57

ESPN përfshin londinezët me Robert Woody Johnson.

Biznesmeni 75-vjeçar, i cili shërbeu si ambasador i SHBA në Britani midis 2017 dhe 2021, zotëron gjithashtu New York Jets, të cilët marrin pjesë në NFL.

Amerikani dyshohet se është bërë tifoz i londinezëve gjatë kohës që jetonte në kryeqytetin anglez, me publikimin që thekson se edhe pronarë të tjerë të klubeve angleze kanë ekipe të futbollit amerikan, si Manchester United, Arsenal dhe Fulham dhe Liverpool.

-->