Fantastike/ Amir Rrahmani dhe Mërgim Vojvoda në formacionin e muajit në Serie A

Kombëtarja 27 Janar 2022 17:29

Dy futbollistët kosovar, Amir Rrahmani dhe Mërgim Vojvoda janë përfshirë në formacionin më të mirë të muajit në Serie A.

Dy mbrojtësit kishin paraqitje fantastike me skuadrat përkatëse, andaj “Whoscored” i ka përfshirë në 11’shen më të mirë të muajit janar.

Amir Rrahmani është vlerësuar me notën 7.26 për paraqitjet e muajit janar, kurse Mërgim Vojvoda me notën 7.49.

Ja formacioni më i mirë i muajit në Serie A:

-->