Fazliu e bën punën si duhet, mposhtë xhudisten serbe

Sporte luftarake 24 Tetor 2020 11:50

Laura Fazliu ka arritur që në rundin e parë të “Grand Slamit të Budapestit” ta mposhtë serben, Anja Obradoiv, dhe të kalojë tutje për në rundin tjetër.

Pas 3 minutave lojë, Fazilua arriti që me Ippon ta fitojë këtë duel.

Në rundin e dytë që zhvillohet pas një ore, xhudistja jonë do takohet me hungarezën, Szofi Ozbas.

-->