FBK dënon kapitenin e Pejës, Dardan Berishën

Superliga 19 Mars 2021 14:50

Gjyqtarët e takimit ndërmjet Pejës dhe Ponte Prizrenit, janë dënuar nga një ndeshje mos-kryerje të detyrës, njofton FBK-ja.

Daut Mehmeti, Elldin, Uglari dhe Genc Vitaku janë gjyqtarët në fjalë që janë dënuar.

Përveç gjyqtarëve, në këtë duel është dënuar me gjobë me të holla edhe kapiteni i Pejës, Dardan Berisha.

Vendimi (pa ndërhyrje):

Dardan Berisha ( Peja) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.

Dardan Berisha ( Peja ) Konform Nenit 50.1 te PG dënohet me 100 euro.

Daut Mehmeti, Gjyqtari kryesor I ndeshjes Peja vs Ponte Prizreni, Konform Nenit 54.9 te PG dënohet me 1 ndeshje mos kryerje te detyres.

Elldin Uglari, Gjyqtari 1, ne ndeshjen Peja vs Ponte Prizreni, Konform Nenit 54.9 te PG denohet me 1 ndeshje mos kryerje te detyres.

Genc Vitaku, Gjyqtari 2, ne ndeshjen Peja vs Ponte Prizreni, Konform Nenit 54.9 te PG denohet me 1 ndeshje mos kryerje te detyres.

-->