Flamur Ismajli më i shpejti në Drag Race 2

Motosport 21 Shtator 2020 08:30

Flamur Ismajli me Audi S2 është fitues i garës së dytë Drag Race për këtë vit, e cila gjatë fundjavës u zhvillua në pistën e vjetër të aeroportit në Sllatinë.

Ismajli pati kohë të shkëlqyeshme dhe distancën prej 402 metrave e kaloi për kohën 09.709 sekonda.

“Konkurrenca ishte shumë e fortë, Labinot Maliqi e ka pasur rekordin 09.03 dhe ishte e vështirë të thyhej ajo kohë. Unë nuk kam bërë investime të mëdha në veturë, por falë Zotit gjithçka shkoi mirë dhe natyrisht që jam i kënaqur. Të shtunën unë pata defekt në veturë, por gjatë natës, me ndihmën e shokëve ia dolëm ta sanojmë problemin dhe gjithçka funksionoi mirë. Shpresoj që në garën e radhës të kem rezultat edhe më të mirë”, ka thënë Ismajli pas fitores.

Podiumi i fituesve u plotësua edhe me Labinot Maliqin e Petrit Isufin, ndërsa për herë të parë në Drag Race pati edhe pjesëmarrëse femra.

Federata e Auto Sportit e Kosovës në bashkëpunim me Eurogom RT dhe institucionet tjera relevante e organizuan mjaft mirë garën.

Drag Race i tretë për vitin 2020 pritet të mbahet më 17 e 18 tetor.


Rezultatet:
Femrat

1.Kadishe Shabani (BMW) 14.173
2.Pranvera Xhaferi (Audi SQ5) 15.493
3.Ermira Topalli (Audi Q8) 15.723

Meshkujt/Divizioni FWD
Klasa 16
1.Ardit Namligjiu (Opel Corsa) 16.109
2.Gjengiz Hajrullahu (Opel Kadet) 16.344

Klasa 15
1.Florent Osmani (Golf VI) 15.211
2.Egzon Ukëhaxhaj (Opel Astra) 15.545
3.Armend Hoxha (VW Cady) 15.619

Klasa 13
1.Labinot Syla (Opel Astra) 13.143
2.Rexhep Alija (Golf II) 15.191
3.Lulzim Popaj (Opel Corsa) 13.227

Klasa 12
1.Lavdim Shala (Golf III) 12.311
2.Valmir Rrahmani (Polo) 13.130

Klasa 11
1.Leutrim Isufi (Golf II) 11/851

Divizioni RWD
Klasa 15
1.Arianit Lubavci (Jaguar) 15.492
2.Adem Marovac (BMW) 16.466

Klasa 14
1.Alban Cakaj (BMW E36) 14.801
2.Qëndrim Alidema (BMW 425D) 14.713

Klasa 13
1.Çlirim Rama (BMW 125D) 13.778
2.Zgjim Pira (BMW 525) 14.143
3.Reshat Rexhaj (BMW E30) 15.444

Klasa 12
1.Florian Gjinaj (Mercedes C) 12.414

Divizioni AWD
Klasa 14
1.Endrit Ramadani (BMW X3) 14.102
2.Endrit Reshani (Audi A4) 14.156
3.Aldin Hazirovic (Audi S5) 14.907

Klasa 13
1.Burim Habibaj (Golf II) 13.279
2.Isuf Zullufi (Mitsubishi) 15.176
3.Drilon Buduri (Audi S3)  13.868

Klasa 12
1.Dervish Maliqi (Audi S8) 12.227
2.Ardit Paçarizi (Mercedes AMG) 12.665
3.Fatmir Pinta (Golf 6R) 13.010

Klasa 11
1.Agron Smajli (Porsche 911) 11.537
2.Astrit Isufi (Golf III) 11.739
3.Drilon Iseini (Nissan GTR) 11.789

Klasa 10
1.Petrit Isufi (Golf II) 10.246
2.Ardi Potera (Audi A6) 10.340
3.Alton Potera (Audi RS6) 10.522

Klasa 9
1.Flamur Ismajli (Audi S2) 09.709
2.Labinot Maliqi (Golf II) 11.402

Plasmani i përgjithshëm:
1.Flamur Ismajli (Audi S2) 09.709
2.Labinot Maliqi (Golf II) 11.402
3.Petrit Isufi (Golf II) 10.246

-->