Florian Marku – Miroslav Serban, këtu mund ta shihni meçin drejtpërdrejt

Sporte luftarake 20 Shtator 2019 22:56

Florian Marku pas pak do të ndeshjet me çekun Miroslav Serban, në meçin që do të zhvillohet në Londër.

Interesimi për këtë meç është mjaft i madh dhe shumë shqiptarë sot e kanë “vërshuar” kryeqytetin anglez.

 

Kundërshtarit i Markut është 28 vjeç dhe në karrierën e tij në boks ka realizuar deri tani 14 ndeshje, nga të cilat ka arritur të fitojë 11.Në anën tjetër, Florian Marku, ka realizuar vetëm 3 ndeshje në boks pas sukseseve të mëparshme në kickbox, në të cilat nuk njeh humbje.

Faqja zyrtare e boksierit shqiptar njofton se meçin mund ta përcillni në linkun e mëposhtëm:

-->