Floyd Mayweather pranon që i ka mashtruar fansat të cilët paguan për ta parë ndeshjen

Boks 07 Qershor 2021 18:50

Të paktën ai është i sinqertë …

Floyd Mayweather ka pranuar se ai “grabiti” njerëzit që paguanin 50 dollarë për shikimin e luftës së tij me Logan Paul në Miami, por që në fund të fundit, ai nuk i intereson.

Money Mayweather dhe Logan Paul kaluan tetë raunde përqafuar kryesisht gjatë luftës së tyre të ekspozitës të Dielën në mbrëmje, në një ngjarje që do të duhet të kalojë si një nga momentet më surreale dhe sinqerisht më të ulta në historinë e sportit.

Paul zgjati distancën kundër 44-vjeçarit Mayweather, një rezultat që ai po pretendonte si një fitore morale, me fundin e luftës duke u përshëndetur me boo nga disa në turmë.

Pas përleshjes, Mayweather pranoi se ai me siguri u kishte grabitur paratë njerëzve nëse ata e kishin blerë luftën.

Ai u tha mediave: “Kur bëhet fjalë për grabitjen e legalizuar të bankave, unë jam më i miri. Kam ndryshuar emrin tim nga” Pretty Boy Floyd “në” Money Mayweather “.

Më pas Mayweather u shpreh i gëzuar për mënyrën se si i pëlqente mundësia për të bërë një para të shpejtë me Paul të cilin ai e përshkroi si një “heqje të shpejtë”.

“Unë jam diku në Aruba, në Bahamas, në Dubai, unë jam duke udhëtuar nëpër botë me avionin tim, duke bërë miliona çdo muaj, pa u shqetësuar për asgjë dhe pastaj kur të shoh se ka një shans për mua të bëj një heist, një Heist i shpejtë, do t’ju njoftoj të gjithë këtë.

Ju mund të thoni atë që dëshironi të thoni. Në fund të ditës, unë jam një i zgjuar sepse nuk më intereson nëse shkruani mirë për mua, ju shkruani keq për mua, thjesht vazhdoni të shkruani për mua. Do të mbani emrin tim atje “.

-->