Formula 1/ Ky është orari për sezonin 2022

Sporte të tjera 01 Janar 2022 15:09

Pas një sezoni të jashtëzakonshëm në Formula 1 në vitin 2021, tashmë janë bërë të ditura edhe garat dhe oraret për vitin 2022.

Gara e parë në sezonin 2022 në Formula 1 do të zhvillohet në Bahrain, mes 18  dhe 20 marsit.

Njësoj sikur këtë sezon, edhe tjetrin sezon gara e fundit do të zhvillohet në Abu Dhabi.

Abu Dhabi pret pilotët dhe skuadrat mes 18 dhe 20 nëntorit.

Vetëm dy garat e planifikuara për ShBA janë akoma në procedurë e sipër për t’u zyrtarizuar.

Ky është orari i plotë:

-->