Gara e nxehtë ndërmjet Ogier dhe Neuville në Sardenja të Italisë (VIDEO)

WRC 10 Qershor 2018 23:26

Gara e kampionatit botëror të rellit është mbajtur sot në Sardenja të Italisë në një garë që është karakterizuar me kushte të vështira në pistë, pasi që ngasësit janë detyruar të garojnë në baltë.

Në këtë garë Sebastien Ogier ishte në pozitën e pestë gjatë garës, mirëpo arriti të tregohet më i shkathët se kolegët e tij dhe u ngritur në vendin e dytë në garën e rëndësishme të Italisë.

Në Sardenja është radhitur i pari rivali direkt i tij në renditjen e përgjithshme, Thierry Neuville.

Ogier është penalizuar për disa gabime që ka bërë gjatë garës dhe në këtë rast është dënuar me 10 mijë euro gjobë.

Pozitat në radhitjen e përgjithshme mes Ogier dhe Neuville nuk ka ndërruar.

Koha në garën e Sardenjës në Italisë:

Tabela e përgjithshme:

-->