Gara fillon për pak minuta, kjo është radhitja në start

Formula 1 27 Maj 2018 14:59

Në ora 15:10 fillon gara për Shpërblimin e Madh të Monakos në Formula 1, zakonisht një prej garave më të mira të sezonit.

Rrugët e ngushta të qytetit të Monte Karlos pamundësojnë tejkalimet, por po ashtu nuk lënë asnjë hapësire për gabime dhe është shumë e mundshme që në garë do të kemi edhe paraqitje të Automobilit të Sigurisë edhe shumë taktizime.

Insporti ju sjell renditjen e ngasësve në start, pas kualifikimeve të djeshme.

-->