Genc Nuza: Të kemi durim

Futboll 25 Mars 2020 11:37

Futbolli, sikur të gjitha aktivitet tjera sportive dhe jo vetëm janë suspenduar për një kohë të pacaktuar për shkak të virusit corona.

Gjyqtari i licensuar i UEFA-së, Genc Nuza, ka shkruar në profilin e tij duke u shprehur se kemi nevojë për durim, transmeton Insporti.

“Në këtë kohë të pakohë duhet të kemi durim dhe motivim .

Dhe mos u brengosni nëse detyroheni të jetoni në kushte që ka mundësi t’ju dhemb .

Po ju, bëni durim dhe buzëqeshuni, ngase Allahu me gjithë mëshirën tha se: Me të vërtetë, pas vështirësisë – vjen lehtësimi!”, ka shkruar Nuza.

-->