Genc Nuzës i besohet ndeshja Austri – Estoni

Kombëtarja 06 Qershor 2021 23:03

Një ndër gjygjtarët më të mirë kosovarë, Genz Nuza, është caktuar nga UEFA për të ndarë drejtësin e ndeshjes Austri U21 – Estoni U21, ndeshje kjo kualifikuese për evropianin në vitin 2023.

Genc Nuza do të jetë gjyqtari kryesorë i këtij takimi, i ndihmuar nga Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj si gjyqtarët ndihmës dhe gjyqtari i katërtë do të jetë Besfort Kasumi.

Kjo ndeshje është e vlefshme për kualifikimë në evropianin e grupmoshave U21.

Ndeshja do të luhet me datën 8 qeshor dhe fillon prej orës 19:10.

No description available.

-->