Gjithçka gati për turneun ndërkombëtar “Besim Kabashi” – pjesëmarrës nga Evropa, Azia dhe Afrika

Sporte të tjera 03 Dhjetor 2021 20:21

Sot u mbajt konferenca zyrtare për turneun Internacional “Besim Kabashi” si dhe u bënë matjet e sportistëve.

Na presim ndeshje profesionale me sportistë nga Europa,Azia dhe Afrika. Ky turnir organizohet për 10 vjetorin e shkuarjes në amshim të gladiatorit shqipëtar Besim Kabashi.

Homazhet tek varri i Besim Kabashit bëhen nesër me datën 04.12.2021 në ora 13:00 tek varrezat e fshatit Gurrakoc.

May be an image of indoor

Ndërsa nisja për në turneun internacional Besim Kabashi në Tetovë të Maqedonisë bëhet nga Gurrakoci në ora 14:00.

Nisja bëhet me autobusë dhe makina private në mënyrë të organizuar. Lusin të gjithë të interesuarit të kenë me vete leternjoftimin biometrik dhe çertifikatën e vaksinimit ose një test negativ me vete.

-->