Gjyqtarët s’janë askund – Curryt i referohen “hapat”, por jo edhe Hardenit

Basketboll 06 Janar 2019 23:32

Se gjyqtarët në NBA, kohëve të fundit kanë shumë probleme, kjo tashmë nuk është sekret. Pas gabimit drastik në rastin e Kevin Durantit, një tjetër super yll i ekipit Golden State, është protagonisti i radhës në kundërthënie me gjyqtarë.

Steph Curry shihet ashiqare që bëri gabim në hapa në këtë tentim për treshe, por ai u ankua ndaj këtij vendimi të gjyqtarëve.

Disa thontë se kishte të drejtë të ankohej, meqë të njëjtin gabim në hapa e kishte bërë edhe James Harden disa ditë më herët dhe atë e kishte parë e gjithë bota, përveç gjyqtarëve të këtij takimi.

Insporti ju sjell edhe pamjet me video për të krahasuar këto dy raste.

-->