Gjysmë Maratona 2019: Kjo do të jetë shuma për vendet e para

Atletikë 21 Prill 2019 21:48

Gjysmë Maratona e Prishtinës do të zhvillohet më 28 prill.

Kryetari i Federatës së Atletikës, Halil Sylejmani, në një intervistë për emisionin “Arena Sportiv”, tregoi për shpërblimet që do të ndahen për këtë martonë.

“Shpërblime do të marrin edhe vrapuesit e 5km, po ashtu policia, ushtria dhe veteranët. 13,620 fondi total i gysmëmaratonës së Prishtinës “Prishtina 2019 Half Marathon” 1200 euro për vendin e parë”, deklaroi kryetari Halil Sylejmani,  raporton Insporti.com.

-->