“Grupi i vdekjes” në Ligën A, Franca dhe Portugalia në të njëjtin grup

Futboll 03 Mars 2020 19:40

Është hedhur shorti i Ligës së Kombeve në Amsterdam të Holandës. Shqipëria dhe Kosova kanë mësuar kundërshtarët e tyre që do t’i kenë në Ligën C, shkruan Insporti.com.

Në grupin C do të shohim përballjet më të forta pasi që shorti i vuri përballë kombëtaren e Kroacisë, Suedisë, Francës dhe Portugalisë.

Pa dyshim se ky do të jetë grupi i vdekjes në edicionin e dytë në Ligën e Kombeve.

LIGA A

Grupi A

 1. Polonia
 2. Bosnja dhe Hercegovina
 3. Italia
 4. Holanda

Grupi B

 1. Islanda
 2. Danimarka
 3. Belgjika
 4. Anglia

Grupi C

 1. Kroacia
 2. Suedia
 3. Franca
 4. Portugalia

Grupi D

 1. Gjermania
 2. Ukraina
 3. Spanja
 4. Zvicra

 

-->