Haaland refuzoi këtë klub në vitin 2018

Futboll 28 Maj 2021 19:50

Nga Real Madrid te Manchester United, shumë nga klubet më të mira në Evropë po kërkojnë ta nënshkruajnë atë.

Megjithatë, klauzola e tij e lirimit do të jetë e vlefshme vetëm nga vera 2022 dhe kështu Borussia Dortmund shpreson ta mbajë atë për një sezon tjetër.

Ajo që shumë nuk e dinë është se në verën e vitit 2018, Haaland tashmë ishte afër për t’u bashkuar me Juventusin.

Në të vërtetë, në dhjetor 2017, Juventus ftoi Erling dhe familjen e tij në stadiumin e tyre për të parë ndeshjen Juventus-Inter prej tribunës. Ata kishin një ndjenjë të mirë për të dhe në verën vijuese u përpoqën të blinin Haaland nga Molde – klubi i tij i parë në Norvegji – për 5 milion €.

Përgjigja e lojtarit: “Jo, faleminderit”.

Erling dëshironte të nënshkruante për RB Salzburg, ku ai mund të merrte pjesë në skenë dhe të bashkohej me ekipin e parë menjëherë.

Ai ishte shumë i ri në atë kohë, por ai donte të nënshkruante për Salzburgun për të arritur në ekipin e parë dhe për të luajtur në Champions League.

Ky ishte një plan perfekt, pasi që këtu ai u bashkua me Borussia Dortmund dhe u bë një yll i futbollit ndërkombëtar.

-->