Haxhi Krasniqi ka një lajm emocionues, njofton se ka bërë “ëndrrën realitet”

Boks 30 Shtator 2019 19:08

Haxhi Krasniqi është një ndër boksierët më të njohur shqiptarë.

Krasniqi së fundmi nëpërmjet një postimi në Instagram, ka bërë të ditur se ia ka dalë të bëjë ëndrrën e tij realitet.

Ai ka njoftuar se ka hapur palestrën e parë të tij, që ka qenë gjithmonë një synim i tij.

32 vjeçari tha se gjithmonë e ka pasur synim të ketë një palestër ku stërvitet vet dhe ku mund të shkojnë edhe shumë boksdashës të tjerë.

“Miq të dashur, nesër bëhet një ëndërr e imja realitet, sepse do e hapim palestrën time të parë. Gjithmonë e kam pas synim për të poseduar një palestër ku unë stërvitëm për vetën time dhe ku mund të stërviten edhe shumë boksdashës të tjerë”, ka shkruar Haxhi Krasniqi.

“Kam punuar shumë gjatë për këtë dhe kam menduar shpesh herë si mund të duket palestra ime, koncepti i saj ka qenë sidomos një temë që e kam bashkbiseduar brenda ekipit timë shumë herë dhe ja ku janë të gjitha, në RK BOXING GYM. Çdo gjë është gati për 1 Tetorin dhe jamë shumë i lumtur sepse çdo gjë është bërë edhe më mirë e më bukur se që kam menduar. Pa ekipin timë dhe shoqërinë time të ngusht nuk e kisha arritur këtë dotë, prandaj jamë shumë krenar për të gjithë dhe mua më mbetët që t´ju thëm shumë shumë shumë faleminderit të gjithve”, ka shkruar ai.

View this post on Instagram

Liebe Fans und Freunde, morgen geht ein großer Traum von mir in Erfüllung, mein erstes eigenes Boxym wird eröffnet. Es war schon immer mein Ziel irgendwann mal ein Boxgym zu besitzen, wo ich selbst trainieren kann und viele andere Boxbegeisterte Menschen sich mir anschließen können! Ich habe lange und hart daraufhin gearbeitet und habe schon immer überlegt wie das Gym aussehen könnte, das Konzept war natürlich auch ein Thema, welches innerhalb meines Teams oft besprochen wurde und nun steht alles, es ist alles bereit für den 1. Oktober und ich bin total begeistert, denn es ist alles besser geworden als ich jemals gedacht habe. Ohne Mein Team und meine besten Freunde hätte ich das niemals geschafft, ich bin so stolz, ich kann nur noch DANKE sagen, vielen vielen herzlichen Dank an alle, die mich dabei unterstützt haben. Kommt morgen alle ab 11:30 Uhr vorbei, unser Motto lautet "BOXEN FÜR ALLE". ——————————————————————————————– Miq të dashur, nesër bëhet një ëndërr e imja realitet, sepse do e hapim palestrën time të parë. Gjithmonë e kam pas synim për të poseduar një palestër ku unë stërvitëm për vetën time dhe ku mund të stërviten edhe shumë boksdashës të tjerë. Kam punuar shumë gjatë për këtë dhe kam menduar shpesh herë si mund të duket palestra ime, koncepti i saj ka qenë sidomos një temë që e kam bashkbiseduar brenda ekipit timë shumë herë dhe ja ku janë të gjitha, në RK BOXING GYM. Çdo gjë është gati për 1 Tetorin dhe jamë shumë i lumtur sepse çdo gjë është bërë edhe më mirë e më bukur se që kam menduar. Pa ekipin timë dhe shoqërinë time të ngusht nuk e kisha arritur këtë dotë, prandaj jamë shumë krenar për të gjithë dhe mua më mbetët që t´ju thëm shumë shumë shumë faleminderit të gjithve.

A post shared by Robin Krasniqi (@robin_krasniqi) on

 

-->