Horror në Brno – aksidentohet Kaito Toba

Moto GP 05 Gusht 2018 12:09

Në garën për Shpërblimin e Madh të Republikës Çeke në Moto 3 ka ndodhur një aksident i rëndë ku e ka pësuar ngasësi japonez Kaito Toba.

Në dalje të kthesës së tretë të këtij shtegu, Toba humbi kontrollin mbi motorin e tij dhe me shpejtësi të madhe u përplas për barriere dhe u dërgua me shpejtësi në qendrën mjekësore për trajtim emergjent.

Shikoni pamjet e këtij aksidenti.

-->