Hulumtim – shpenzimet e transfereve të ekipeve të Premier Ligës

Futboll 06 Gusht 2018 19:48

Deri në fund të afatit kalimtar në Premier Ligën angleze kanë mbetur edhe tri ditë dhe një hulumtim i bazuar në shifrat zyrtarë të deklaruara nga klubet tregon se cili klub ka shpenzuar më së shumti në transfere të lojtarëve dhe cili klub nuk ka harxhuar asnjë peni deri më tani.

Tabelën e plotë të shpenzimeve të klubeve dhe bilancin e tyre deri më tani në këtë afat kalimtar e ka publikuar Insporti në tërësi.

Në hulumtim shihet se klubet e Premier Ligës kanë shpenzuar mbi 710 milionë Funte deri më tani, që paraqet shifër të hatashme dhe dukshëm më të lartë se ligat tjera evropiane.

-->