Pilotja australiane lë garat e shpejtësisë për t’u bërë modele pornografie

Moto GP 12 Qershor 2020 17:22

Renee Gracie, pilotja australiane e “V8 supercars”, ka vendosur t’i japë një drejtim të ri karrierës së saj profesionale. Ajo ka vendosur të bëhet modele e përmbajtjeve për të rritur.

Rennee ka krijuar një uebfaqe me abonim, ku ndan imazhe erotike dhe pornografike për të rriturit. Suksesi i saj në këtë botë ka qenë i jashtëzakonshëm dhe ajo po fiton më shumë se 11.200 euro në ditë.

 “Është gjëja më e mirë që kam bërë ndonjëherë në jetën time. Ky vendim më ka futur në një situatë financiare që nuk mund ta kisha ëndërruar kurrë dhe po e shijoj,” – shpjegoi Renee Gracie në gazetën “Daily Telegraf”.

“Ndihem mirë me ata që më telefonojnë. Po fitoj para dhe ndihem rehat me atë që po bëj.”

25-vjeçare e ka humbur pasionin për garat e shpejtësisë, si modele po fiton shumë më tepër.

-->