Ibrakoviq e Krasniqi: Do të japim atomin e fundit për fitore ndaj Dritës, me ndihmën e Plisave ia dalim

Futboll 04 Dhjetor 2021 19:00

FC Prishtina ndeshjen e radhës në BKT Superligën e Kosovës në futboll e zhvillon ndaj Dritës të dielën (5.12.2021) në stadiumin “Fadil Vokrri” me fillim nga ora 13:30.

Sfida në fjalë konsiderohet si kryendeshja e xhiros së 17 në elitën e futbollit kosovar.

Prishtina vjen në këtë takim me formë dhe moral të lartë pasi që në tri ndeshjen e fundit ka arritur po aq fitore.

Takimi i parë i zhvilluar në këtë edicion mes këtyre ekipeve ka përfunduar pa gola (0:0), në ndeshjen e zhvilluar në Gjilan.

Skuadra kryeqytetase ndodhet në pozitën e pestë me 24 pikë të tubuara e Drita zë vendin e tretë me 28 sosh.

Kryetrajneri i skuadrës prishtinase, Abdulah Ibrakoviq si dhe mesfushori Endrit Krasniqi kanë folur për ndeshjen në fjalë për faqen zyrtare të klubit, FC Prishtina.

Deklaratat e trajnerit Abdulah Ibrakoviq:

𝑷𝒓𝒊𝒕𝒔𝒉𝒎𝒆̈𝒓𝒊𝒕𝒆̈ – 𝑃𝑟𝑒𝑠 𝑛𝑗𝑒̈ 𝑛𝑑𝑒𝑠ℎ𝑗𝑒 𝑡𝑒̈ 𝑓𝑜𝑟𝑡𝑒̈ 𝑛𝑑𝑎𝑗 𝑛𝑗𝑒̈ 𝑠𝑘𝑢𝑎𝑑𝑟𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑑ℎ𝑒 𝑠𝑜𝑙𝑖𝑑𝑒 𝑠𝑖 𝐷𝑟𝑖𝑡𝑎. 𝐴𝑡𝑎 𝑘𝑎𝑛𝑒̈ 𝑠𝑘𝑢𝑎𝑑𝑒̈𝑟 𝑚𝑒 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑒̈ 𝑝𝑒̈𝑟𝑣𝑜𝑗𝑒̈ 𝑚𝑒 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑒̈ 𝑓𝑢𝑡𝑏𝑜𝑙𝑙𝑖𝑠𝑡𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑚𝑖𝑟𝑒̈. 𝑁𝑒 𝑑𝑢ℎ𝑒𝑡 𝑑𝑜 𝑡𝑒̈ 𝑗𝑒𝑚𝑖 𝑎𝑔𝑟𝑒𝑠𝑖𝑣𝑒̈ 𝑑ℎ𝑒 𝑡𝑒̈ 𝑓𝑜𝑟𝑡𝑒̈ 𝑓𝑖𝑧𝑖𝑘𝑖𝑠ℎ𝑡 𝑛𝑒̈ 𝑘𝑒̈𝑡𝑒̈ 𝑝𝑒̈𝑟𝑏𝑎𝑙𝑙𝑗𝑒.

𝑷𝒆̈𝒓𝒈𝒂𝒕𝒊𝒕𝒋𝒆𝒕 – 𝑆𝑘𝑢𝑎𝑑𝑟𝑎 𝑗𝑜𝑛𝑒̈ 𝑘𝑎 𝑑𝑒̈𝑠ℎ𝑖𝑟𝑒̈ 𝑝𝑒̈𝑟 𝑓𝑖𝑡𝑜𝑟𝑒 𝑑ℎ𝑒 𝑗𝑒𝑚𝑖 𝑡𝑒̈ 𝑝𝑒̈𝑟𝑔𝑎𝑡𝑖𝑡𝑢𝑟 𝑡𝑎𝑘𝑡𝑖𝑘𝑖𝑠ℎ𝑡. 𝐹𝑢𝑡𝑏𝑜𝑙𝑙𝑖𝑠𝑡𝑒̈𝑡 𝑗𝑎𝑛𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑔𝑎𝑡𝑠ℎ𝑒̈𝑚 𝑡𝑒̈ 𝑗𝑎𝑝𝑖𝑛 𝑒𝑑ℎ𝑒 𝑎𝑡𝑜𝑚𝑖𝑛 𝑒 𝑓𝑢𝑛𝑑𝑖𝑡 𝑛𝑔𝑎 𝑣𝑒𝑡𝑗𝑎. 𝑁𝑒 𝑗𝑒𝑚𝑖 𝑠𝑡𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑧𝑢𝑎𝑟 𝑑ℎ𝑒 𝑘𝑦 𝑒̈𝑠ℎ𝑡𝑒̈ 𝑓𝑎𝑘𝑡𝑜𝑟𝑖 𝑚𝑒̈ 𝑚𝑒 𝑟𝑒̈𝑛𝑑𝑒̈𝑠𝑖 𝑡𝑎𝑛𝑖.

𝑷𝒆̈𝒓 𝒕𝒊𝒇𝒐𝒛𝒆̈𝒕 – 𝑇𝑖𝑓𝑜𝑧𝑒̈𝑡 𝑡𝑎𝑛𝑒̈ “𝑃𝑙𝑖𝑠𝑎𝑡” 𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑒̈ 𝑠𝑒 𝑘𝑢 𝑒̈𝑠ℎ𝑡𝑒̈ 𝑠ℎ𝑡𝑒̈𝑝𝑖𝑎 𝑒 𝑡𝑦𝑟𝑒 𝑑ℎ𝑒 𝑘𝑢 𝑧𝑒𝑚𝑟𝑎 𝑒 𝑡𝑦𝑟𝑒 𝑟𝑟𝑎ℎ 𝑚𝑒̈ 𝑠𝑒̈ 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑡𝑖.

Deklaratat e mesfushorit Endrit Krasniqi: 

𝑷𝒂𝒓𝒂𝒔𝒉𝒊𝒌𝒊𝒎𝒊 – 𝐾𝑗𝑜 𝑒̈𝑠ℎ𝑡𝑒̈ 𝑛𝑑𝑒𝑠ℎ𝑗𝑒 𝑑𝑒𝑟𝑏𝑖, 𝑛𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑐𝑖𝑙𝑒̈𝑛 𝑚𝑢𝑛𝑑 𝑡𝑒̈ 𝑡ℎ𝑒𝑚 𝑠𝑒 𝑃𝑟𝑖𝑠ℎ𝑡𝑖𝑛𝑎 𝑑𝑜 𝑡𝑒̈ 𝑙𝑢𝑎𝑗𝑒̈ 𝑝𝑒̈𝑟 𝑓𝑖𝑡𝑜𝑟𝑒 𝑑ℎ𝑒 𝑠ℎ𝑝𝑟𝑒𝑠𝑜𝑗 𝑠𝑒 𝑛𝑒̈ 𝑓𝑢𝑛𝑑 𝑑𝑜 𝑡𝑎 𝑎𝑟𝑟𝑖𝑗𝑚𝑒̈ 𝑞𝑒̈𝑙𝑙𝑖𝑚𝑖𝑛.

𝑭𝒐𝒓𝒎𝒂 𝒆 𝒔𝒌𝒖𝒂𝒅𝒓𝒆̈𝒔 – 𝐾𝑒𝑚𝑖 𝑝𝑒̈𝑟𝑚𝑖𝑟𝑒̈𝑠𝑖𝑚 𝑡𝑒̈ 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑒̈𝑠, 𝑝𝑜𝑟 𝑛𝑢𝑘 𝑚𝑒𝑛𝑑𝑜𝑗 𝑠𝑒 𝑒̈𝑠ℎ𝑡𝑒̈ 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎 𝑚𝑒̈ 𝑒 𝑚𝑖𝑟𝑒̈ 𝑒 𝑙𝑜𝑗𝑡𝑎𝑟𝑒̈𝑣𝑒 𝑡𝑒̈ 𝑃𝑟𝑖𝑠ℎ𝑡𝑖𝑛𝑒̈𝑠 𝑝𝑎𝑠𝑖 𝑚𝑢𝑛𝑑𝑒𝑚𝑖 𝑒𝑑ℎ𝑒 𝑚𝑒̈ 𝑚𝑖𝑟𝑒̈. 𝐽𝑒𝑚𝑖 𝑡𝑒̈ 𝑘𝑜𝑛𝑐𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢𝑎𝑟 𝑞𝑒̈ 𝑚𝑜𝑠 𝑡𝑒̈ 𝑏𝑒̈𝑗𝑚𝑒̈ 𝑔𝑎𝑏𝑖𝑚𝑒 𝑠𝑖𝑐̧ 𝑘𝑒𝑚𝑖 𝑏𝑒̈𝑟𝑒̈ 𝑛𝑒̈ 𝑓𝑖𝑙𝑙𝑖𝑚 𝑑ℎ𝑒 𝑡𝑒̈ 𝑗𝑒𝑚𝑖 𝑛𝑒̈ ℎ𝑎𝑝 𝑚𝑒 𝑒𝑘𝑖𝑝𝑒𝑡 𝑒 𝑡𝑗𝑒𝑟𝑎 𝑝𝑒̈𝑟 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡𝑎𝑡 𝑒 𝑝𝑎𝑟𝑎.

𝑭𝒕𝒆𝒔𝒂 – 𝐼 𝑓𝑡𝑜𝑗 𝑡𝑒̈ 𝑔𝑗𝑖𝑡ℎ𝑒̈ 𝑞𝑦𝑡𝑒𝑡𝑎𝑟𝑒̈𝑡 𝑒 𝑃𝑟𝑖𝑠ℎ𝑡𝑖𝑛𝑒̈𝑠 𝑑ℎ𝑒 “𝑃𝑙𝑖𝑠𝑎𝑡” 𝑞𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑛𝑎 𝑛𝑑𝑖ℎ𝑚𝑜𝑗𝑛𝑒̈ 𝑗𝑜 𝑣𝑒𝑡𝑒̈𝑚 𝑛𝑒̈ 𝑘𝑒̈𝑡𝑒̈ 𝑛𝑑𝑒𝑠ℎ𝑗𝑒, 𝑝𝑜𝑟 𝑛𝑒̈ 𝑐̧𝑑𝑜 𝑡𝑎𝑘𝑖𝑚 𝑠𝑒𝑝𝑠𝑒 𝑚𝑒 𝑚𝑏𝑒̈𝑠ℎ𝑡𝑒𝑡𝑗𝑒𝑛 𝑒 𝑡𝑦𝑟𝑒, 𝑏𝑒𝑠𝑜𝑗 𝑠𝑒 𝑑𝑜 𝑡𝑒̈ 𝑗𝑒𝑡𝑒̈ 𝑚𝑒̈ 𝑒 𝑙𝑒ℎ𝑡𝑒̈ 𝑛𝑒̈ 𝑎𝑟𝑟𝑖𝑡𝑗𝑒𝑛 𝑒 𝑠𝑢𝑘𝑠𝑒𝑠𝑒𝑣𝑒 𝑞𝑒̈ 𝑖 𝑝𝑟𝑒𝑡𝑒𝑛𝑑𝑜𝑗𝑚𝑒̈.

-->