Ish-gjenerata e artë e futbollit jugosllav, Vokrri, Boban e Pançev kanë shërbyer gjithashtu në një gjeneratë në ushtri

Futboll 25 Janar 2022 22:04

Vlerësohet se ishte njëra prej gjeneratave më të mira në historinë e futbollit jugosllav.

Fadil Vokrri, Zvonimir Boban, Dejan Saviçeviq, Darko Pançev dhe Aljosa Asanoviq, përveç që kanë luajtur së bashku në ekipin e Jugosllavisë, kanë shërbyer gjithashtu në një gjeneratë në ushtri.

Kjo gjeneratë shkëlqeu më pas edhe në futbollin evropian, ku kanë luajtur për skuadrat më të mira.

Boban dhe Saviçeviq te Milani, Vokrri te Fenerbahçe, Pançev në Inter dhe Asanoviq te Napoli.

-->