A janë të lënduar me të vërtet Messi dhe Ronaldo

Kohëve të fundit në futboll kemi parë taktizime të qarta nga klubet e mëdha të cilat pushojnë lojtarët e tyre me qëllim të tua ruajnë freskinë gjatë ndeshjeve të rëndësishme. Kjo strategji e menduar mirë nga stafi mjekësor dhe trajnerët kondicional, po bën që Ronaldo dhe Messi të pushohen mirë pas ndeshjeve 15 deri në … Continue reading A janë të lënduar me të vërtet Messi dhe Ronaldo