Kaq para për minutë do të paguhet James në L.A Lakers (FOTO)

Basketboll 02 Korrik 2018 12:47

LeBron James ka kaluar në L.A Lakers pas 4 vjetëve qëndrimi në Cleveland Cavaliers dhe një titulli të fituar. Për ta siguruar këtë transferim ekipi i dytë më i trofeshëm në NBA, është dashur është dashur të sigurojë buxhet të madh për t’i përmbushur kërkesat e lojtarit më të mirë në botë.

Lakers ka nënshkruar me James kontratë 3 + 1 vjeçare ndërsa që vlenë 154 milinë dollarë. Faktikisht, James do të përfitojë 38 milionë e 500 mijë dollarë në vit apo 3 milionë e 200 mijë dollarë në muaj.

Në foto më poshtë mund ta shikoni se para do të fitojë James në javë, ditë, orë, minutë dhe sekond:

 

 

-->